|
•
|
|
|
Sep 06, 2010 | 14:48 |
|
|
.. קישור שלום לכולם
קישור מצורף:
בדיקה2
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| עדכון חדש לגבי העסקת עובדי כח אדם
|
eks |
|
|
Jan 04, 2008 | 13:12 |
|
|
צרפתי לינק לכתבה שהופיעה בערוץ 10ובthe marker שבעיקרון אומרת שהחוק שעובד כח אדם אחרי 9 חודשי העסקה יהפוך לעובד מין המנין .
שאלתי אצלי בעבודה והתייחסו לזה בזלזול.
מישהו מוכן להגיד לי האם החוק הזה באמת עבר ? ומהו אומר לגבי עובדי כח אדם?
ומה לכל הרוחות ההבדל בין עובד כח אדם , לעובד קבלן?
הלינק לכתבה
שימו לב לתאריך
http://career.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fis20071231_289372.xml&origin=ibo&layer=career&layer2=coupon
קישור מצורף:
כתבה בחדשות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2008 | 18:19 |
|
|
מתגבשת הסכמה בין ההסתדרות לארגוני המעסיקים שהחוק יתקבל בתנאי שהמועד יהיה 18 חודשים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 05, 2010 | 14:05 |
|
|
פשוט צקוקים ל פאונדרס רציניים. רק כסף מושך מקצוענות.
קישור מצורף:
ספא
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 07, 2007 | 16:03 |
|
|
שלום, האם מישהו יודע מה קורה בנוגע כניסתו לתוקף של חוק חברות כח אדם בינואר 2008?
מישהו יכול לצרף קישורים מתאימים?
|
|
|
|
|
|
•
|
| איפה זה פורסם לגבי ינואר 2008?
|
etibr1 |
|
|
Oct 11, 2007 | 10:57 |
|
|
קיים החוק המפורסם שנכנס לתוקפו מ 2004 והינו בתוקף מאז ועד היום
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 17, 2007 | 15:06 |
|
|
החוק אומנם עבר את כל הקריאת אבל הוא היה אמור להיכנס לתוקף באוגוסט 2008 אבל....
הוא נכנס לחוק ההסדרים ואני לא רוצה להלחיץ אתכם אבל היום שמעתי שמועה
שהחוק כנראה הולך להידחות ב- 3 שנים...
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 25, 2007 | 23:33 |
|
|
אתמול הסתיימו הדיונים בחוק ההסדרים ולא ראיתי את הנושא שם .מישהו יודע לאן זה נעלם ?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 24, 2010 | 11:36 |
|
|
אני לא מאמינה, תמיד דופקים אותנו עובדי הקבלן..סתם עשיתי תואר לימודי מדעי המחשב , עדיף כבר לעשות כיף ולצפצף על כולם.
קישור מצורף:
כיף
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 12:41 |
|
|
אף אחד פה לא הזכיר בסופו של דבר מה אומר החוק שאותו רוצים לקבל או לדחות...
אולי שנה הבאה אני אתחיל את לימודי לתואר ראשון במשפטים אז אני אוכל לענות לכם על זה אבל עד אז אני צריכה שאתם תגידו לי...
קישור מצורף:
תואר ראשון במשפטים
|
|
|
|
|
|
•
|
| גם אני רוצה לדעת....
דנית
|
|
|
Aug 16, 2010 | 09:53 |
|
|
גם אני לא הבנתי על איזה חוק מדובר, לא נראה לי שבמסגרת תואר ראשון במשפטים תצליחי לגלות את החוק החדש הזה, אולי אם יתנו אותו דוגמא באיזה שיעור, את יודעת כמה חוקים תלמדי? לא נראה לי שתזכרי את החוק הזה.
קישור מצורף:
תואר ראשון במנהל עסקים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 26, 2008 | 22:29 |
|
|
עורכת דין יקרה:
אני עובדת כח אדם בבנק הפועלים היות ויצא חוק של קליטת עובדים אחרי 9 חודשים ואני עובדת בכח אדם כבר יותר משנה וחצי ולא מעוניינת להיקלט בינתים כעובדת בנק הייתי רוצה לדעת מה קורה איתי במידה ואני לא נקלטת. אני יודעת שעד בספטמבר 08 עובדים צריכים להיקלט לבנק.אז איך כל התהליך הזה הולך לעבוד עובדי כח אדם יקבלו פיצויים ויפוטרו בספטמבר הקרוב? או שלחילופין חברת כח אדם תציעה משרות אחרות? חשוב לי לברר זאת כי אם מפטרים אז מעכשיו אני רוצה לחפש עבודה אחרת ולא לחכות עד לרגע האחרון והכח אדם טוען שהם לא יודעים שום דבר וברור לי שהם כן יודעים פשוט לא אומרים... האם חוק קליטת עובד תקפה לעובד כח אדם קבוע בסניף בנק מסוים אליו הוא משובץ ועובד בו מעל 9 חודשים דרך כח אדם וגם לעובד כח אדם שהוא נייד בין סניפי הבנקים או שזה תקף לכל עובדי כח אדם אשר עובדים במערכת הבנק?...
תודה מראש.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 29, 2008 | 06:05 |
|
|
האפשרויות הן: הבנק יכול לקבל אותך כעובדת קבועה. לחילופין, הוא יכול ליתן לך הודעה מוקדמת לפיטורים. באם הינך עובדת כשנה בבנק, הודעה המוקדמת צריכה להיות חודש ימים לפני מועד הפיטורים.
יחד עם זאת, אין כל מניעה כי בחברת כ"א יציעו לך משרה אחרת.
בברכה,
אורנה אלבז, עו"ד
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 18, 2010 | 10:50 |
|
|
אני אשת מכירות ושיווק של הבנק דרך כוח אדם שלעבר, כדאי להיקלט בבנק בתור עובדת מן המניין.
קישור מצורף:
קורסים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 12:24 |
|
|
הייתי ממליצה לך בנוסף להיוועץ עם עו"ד אורי דניאל,
לאחרונה הוא פרסם מאמר בנושא של זכויות מעביד ועובד.
בלי שום קשר לעו"ד שעושה את עבודתה נאמנה בפורום זה...
את יכולה לנסות להיכנס לבלוג שלו ולשוחח עימו .
בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 12:26 |
|
|
הייתי ממליצה לך בנוסף להיוועץ עם עו"ד אורי דניאל ,
לאחרונה הוא פרסם מאמר בנושא של זכויות מעביד ועובד.
בלי שום קשר לעו"ד שעושה את עבודתה נאמנה בפורום זה...
את יכולה לנסות להיכנס לבלוג שלו ולשוחח עימו .
בהצלחה!
קישור מצורף:
עו"ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 28, 2010 | 11:43 |
|
|
אומנם אני לא שאלתי את השאלה קראתי קצת מאמרים שעו"ד אורי דניאל כתב וזה באמת עזר לי להבין כמה דברים,
מה גם שחיפשתי עו"ד טוב שיעזור לי בבוא העת.
תודה רבה!
קישור מצורף:
עו"ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 16, 2010 | 09:43 |
|
|
אומנם לא עברתי בחיי לימודי משפטים אבל זה גלוי וידוע לכל שאי אפשר להסתמך רק על עו"ד אחד, כל אחד ותחום שלו,
אסור לך להיות שאננה כי אולי תצטרכי עזרה משפטית בדינים שאורי דניאל לא עוסק בהם, אז שימי לב לפרטים כאלה, כדי שלא תתפסי לא מוכנה.
קישור מצורף:
לימודי מנהל עסקים
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 12, 2008 | 08:48 |
|
|
אם אצליח להיקלט לבנק בספטמבר לפי החוק החדש- אני סקפטית, וזה כמובן יהיה מוגבל ל3-4 שנים של זמניות , האם חברת כח האדם צריכה לשלם לי פיצויים עבור התקופה שעבדתי דרכה כשנתיים ומחצה?
האם אהיה חייבת לכל הסכם שיינתן לי?אם יהיו הרעה בתנאים?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 10, 2010 | 13:53 |
|
|
גם אני, שעשיתי תואר שני, קיבלתי זמניות. מה קרה היום לשוק העבודה?
קישור מצורף:
callbit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 15, 2007 | 21:34 |
|
|
שלום, התחלתי לעבוד לאחרונה דרך חב' כח אדם והייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להשאר לעבוד באותו מקום שאני עובדת רק דרך חב' כח אדם אחרת?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 17, 2007 | 12:25 |
|
|
ממה שידוע לי,קודם כל לחברה המעסיקה יש חוזה עם חברת כח אדם. ישנם מספר סוגי השמות עובדים, יש השמה חד פעמית, לפיה חברת כח אדם מקבלת מהמעסיק סכום חד פעמי לפי התעריפים שלה, ובעצם העובד לא מועסק דרך חברת כח האדם. ישנה השמה שהיא על בסיס שכר חודשי, ממנו המעסיק משלם אחוז מסויים לשעת עבודה עבור העובד אותו קיבל מחברת כח האדם. במידה והופסקה העבודה של העובד, גם חברת כח האדם כמובן מפסיקה לקבל עבור העובד את התעריף החודשי. לעומת זאת, ברגע שהעובד ממשיך לעבוד בחברה והתקבל דרך חברת כח אדם אחת , אי אפשר פשוט כך לעבור חברה. ניתן לברר את הדברים עם מקום העבודה בו אתה מועסק ולהתייעץ איתם מה לעשות.
אם מדובר בתנאי שכר לא נאותים, ובחברה אחרת הציעו משהו אחר, נסה להגיע לעמק השווה עם מקום עבודתך.
עליך להגיע להסכמה עם המעסיק שלך ישירות כי הכל תלוי בו, הוא זה שגם משלם לחברת כח האדם.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 17, 2010 | 11:22 |
|
|
כמה בירוקרטיה וסיבוכים, ממש כאב ראש בסדר גודל פאונדרס.
|
|
|
|
|
|
•
|
| קשה לי להאמין שתצליח...
נירית
|
|
|
Jun 17, 2010 | 15:12 |
|
|
קשה לי להאמין שתצליח לשנות את ההסכם בין המעסיקים שלך לחברת כוח אדם שדרכה אתה מועסק, שים לך שאתה אחד מול מערכת שלמה, זה לא פשוט בכלל, גם חברה שלי מ לימודי תואר ראשון ניסתה לעשות משהו דומה עם העבודה שלה בבנק, זה היה יותר מסובך ממה שהיא חשבה.
קישור מצורף:
לימודי כלכלה
|
|
|
|
|
|
•
|
| לפעמים עוקפים נהלים...
דנה
|
|
|
Jul 11, 2010 | 13:52 |
|
|
יש פעמים שאם העובד ממש טוב מוכנים לבוא לקראתו, לדעתי זה שווה לנסות, מקסימום יגידו לך לא...
זה לא שיפטרו אותך או משהו כזה.
אני למדתי שאם לא מנסים לא משיגים שום דבר, אח שלי הנדסאי תוכנה באיזה חברה רצינית והוא נלחם המון כדי להצליח, הם מאוד מעריכים אותו על זה, שתדעי.
קישור מצורף:
הנדסאי
|
|
|
|
|
|
|
|
|